Frisør i Indre By med kunden i centrum

​Trænger du til at blive klippet eller at få farvet håret? Leder du efter en dygtig og moderne frisør i Indre By? Så er du kommet til den helt rette frisørsalon. Hos Platin Hair by Iben & Marlene finder du en hyggelig salon i København, hvor der er plads til alle og højt til loftet.

Vi har den 4-årige frisøruddannelse, og derudover har vi både national og international erfaring som frisører samt en stor passion for faget. Du kan dermed været helt tryg ved at sætte dig til rette i stolen hos os. Vi klipper både kvinder og mænd, og vi står til rådighed, uanset om spidserne trænger til at blive studset, om håret skal farves, eller du kunne tænke dig at få en helt ny frisure.

Hos os er kunden altid i centrum, og derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker, så vi sikrer, at du får et tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder også rådgivning og vejledning omkring de sidste nye tendenser, hvis du ønsker det.

Vi passer godt på dig og dit hår

Vi anvender kun nøje udvalgte produkter, der er af bedste kvalitet og ikke indeholder nogen farlige kemikalier. Derfor anvender vi produkter fra Roze Avenue og Eleven Australia, som er særligt velegnede til det skandinaviske hår, der er mere sårbart end andre hårtyper. Disse produkter, samt produkter fra GHD, kan også købes i salonen. 

frisør-i-københavn-indre-by-300x102

Vi tilbyder forskellige former for hårfarvning, herunder:

 • Reflekser
 • Reparation af reflekser​
 • Balayage
 • Bundfarve​
 • Helfarve
 • Toning & opfriskning​

​Når vi farver hår, anvender vi White Skandinavien Colour System. Det er:

 • 100 % vegansk
 • Cruelty free (dvs. produkterne er ikke testet på dyr)​

 • Uden ammoniak, PPD, resorcinol eller mineralolier​
 • Et farvesystem, der respekterer både hud og hår
 • Et innovativt PLEX-system er indbygget i farverne for ultimativ styrke til håret​

​Kontakt os og bestil tid hos vores frisør

Kunne du tænke dig at bestille en tid hos vores dygtige frisør, skal du bare ringe til os på telefon 31 90 20 70. Ved spørgsmål kan vi også kontaktes på e-mail platin@platinhair.dk.

Du kan desuden altid booke din tid direkte via vores online bookingsystem.

​Fremad rettet er det kun tlf:
31 90 20 70 der kan benyttes.

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​

Afbud og udeblivelse

Vi har fuld forståelse for, at dine planer kan ændre sig, men det er vigtigt, du melder afbud, så andre kan komme til. Afbud skal ske senest 24 timer før aftale.
Du kan melde afbud via vores online booking hele døgnet eller ved at ringe på tlf. 31 90 20 70 inden for salonens åbningstid. Vær opmærksom på, at vi ikke tager imod afbud på mail, sms eller sociale medier.

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før aftale, opkræves et udeblivelsesgebyr på 50% af behandlingens pris. Årsagen hertil er, at du optager tiden for en anden, som gerne ville have været til, og vi står derfor med en tom stol.

Mvh Platin​

Vi udfører blandt andet:

Dame- og herreklip​

​Vi kan hos Platin tilbyde professionelle dame- og herreklip, udført af vores frisører i hyggelige og afslappende omgivelser.

Makeup

Få lagt en smuk makeup, når du skal til særlige arrangementer. Vi lægger både en flot aften-makeup og en naturlig makeup på din bryllupsdag.

Hårfarve

Hos Platin udfører vi alle former for hårfarvning. Ønsker du nyt glans, reflekser eller helfarvning, kan vi sikre dig et flot og naturligt farvespil.

​Vi bruger produkter fra

Info

​Salon Platin ApS 

Badstuestræde 15 kld.
​1209​ København K


☎ Tlf.: 31 90 20 70

✉ E-mail: platin@platinhair.dk​​

CVR: 36060263

Om Salon Platin

I Platin vil du opleve et stærkt team inden for hår, make-up og styling. Følg med i vores univers her på siden og deltag i vore løbende konkurrencer.

Facebook

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​