PLATIN – DIN FRISØR I INDRE BY | KØBENHAVN

​I hyggelige rammer i Badestuestræde 15 i København finder du en frisør i indre by, hvor stor viden om hår, makeup og styling altid er inden for rækkevidde.

Hos Platin tilbyder vi nemlig ikke alene alle typer af klipning og hårfarve – vi tilbyder også at lægge en smuk makeup samt styling i forbindelse med store begivenheder. Vi er således både en frisør i indre by for dig, som sætter pris på let tilgængelighed, og en frisør for dig, som kan se fordelen i at have mange typer af services samlet på ét og samme sted.

Frisør i indre by København for alle

Hos Platin tilbyder vi såvel herreklip og dameklip som børneklip. At vi mestrer alle disse typer af klipninger betyder, at vi glædeligt tager imod alle typer af kunder i salonen.

Inden vi tager saksen i hånden, lægger vi vægt på at sætte os grundigt ind i personlige ønsker – dette gælder både ved mandlige og kvindelige kunder. Samtidig bidrager vi også med en bred faglig viden for at give den enkelte nye ideer og ikke mindst for at udfordre vanetænkningen.

Det essentielle er nemlig, at håret klæder ansigtet, der bærer det, og føler du, at din frisure og hårfarve er, er lige i øjet, vil denne tilfredshed skinne tydeligt igennem. Derfor er vi som frisører først tilfredse med vores arbejde, når du som kunde træder ud af døren med et smil på læben.

Når det kommer til børneklip gør vi ligeledes vores bedste for at skabe en sjov og tryg ramme om klipningen: Det enkelte barn skal få en positiv oplevelse af at gå til frisør. Vi har erfaring med klipning af børn i mange aldersgrupper, og vi ved, hvad der skal til for at gøre det sjovt at komme til frisør i indre by.

frisør-i-københavn-indre-by-300x102

Høj faglighed og sans for detaljen

I salonen tilbyder vi alle former for hårfarvning: Glans, reflekser og helfarvning. Vi har stor erfaring med at skabe et smukt og naturligt farvespil, hvilket for de fleste er kriteriet for et godt resultat.

I en kombination af interesse og bestræbelserne for at imødekomme alle typer af ønsker og behov, følger vi hele tiden med udviklingen inden for hår, makeup og styling. Dette sikrer os ikke alene stor faglig indsigt men også at vi er i stand til at tilbyde en bred vifte af klipninger, farvninger og typer af makeup.

Hos os får du således en frisør i indre by, hvor høj faglighed og sans for detaljen går op i en højere enhed – og dette kommer dig til gode.

Læs vores anmeldelser på Google

Platin Hair har 4,7 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser.

Få rutevejledning fra København Indre by til Salon Platin

- Klik her.

​Fremad rettet er det kun tlf:
31 90 20 70 der kan benyttes.

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

9:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​

Vi udfører blandt andet:

Dame- og herreklip​

​Vi kan hos Platin tilbyde professionelle dame- og herreklip, udført af vores frisører i hyggelige og afslappende omgivelser.

Makeup

Få lagt en smuk makeup, når du skal til særlige arrangementer. Vi lægger både en flot aften-makeup og en naturlig makeup på din bryllupsdag.

Hårfarve

Hos Platin udfører vi alle former for hårfarvning. Ønsker du nyt glans, reflekser eller helfarvning, kan vi sikre dig et flot og naturligt farvespil.

​Vi bruger produkter fra

Info

​Salon Platin ApS 

Badestuestræde 15 kld.
​1209​ København K


☎ Tlf.: 31 90 20 70

✉ E-mail: platin@platinhair.dk​​

CVR: 36060263

Om Salon Platin

I Platin vil du opleve et stærkt team inden for hår, make-up og styling. Følg med i vores univers her på siden og deltag i vore løbende konkurrencer.

Facebook

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

9:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​