Herreklip i København

Har du haft den samme frisure i mange år? Drømmer du om, at der skal ske en forandring? Eller ønsker du blot at få taget lidt af længden? Uanset hvilke ønsker du har til din klipning, tilbyder vi herreklip i København, hvor din tilfredshed er i centrum.

Hos Platin har vi ikke blot mange tilfredse kvindelige kunder, men vi har også et stort antal faste mandlige kunder. Vi har lang erfaring med klip af mandlige frisurer, og vi er således det rette sted at komme for mænd, som søger herreklip i København af høj kvalitet.

Klipning og personlighed går hånd i hånd

Vores frisure udgør en væsentlig del af vores udseende, og af netop denne grund går mange mænd og kvinder op i, hvordan deres hår ser ud.

En frisure er nemlig en måde, hvorpå man kan udtrykke både personlighed og stil, hvilket understreger vigtigheden af, at man er tilfreds med sit hår.

Derfor lægger vi hos Platin stor vægt på at italesætte stil og ønsker. Ved at tage udgangspunkt i dine præferencer, har vi muligheden for at tilpasse klipningen til din personlighed.

Brug for inspiration til herreklip i København?

Indimellem kan det være vanskeligt selv at få idéen til en ny og passende frisure.

Med vores frisøruddannelser har vi gode muligheder for at komme med nye inputs og idéer til, hvilken type herreklip i København, der kan gøre sig godt for dig. Dermed hjælper vi dig gerne med at få inspiration til en kommende frisure, og vores erfaring og solide faglige kunnen sikrer, at du trygt kan tage vores ord for gode varer.

Vask, klipning og farve

Når du skal have en herreklip, tilbyder vi grundig hårvask og hovedbundsmassage som udgangspunkt for klipningen. Vores herreklip i København bliver udført af vores dygtige frisører i hyggelige og behagelige omgivelser.

Kunne du i tillæg til din herreklip tænke dig farvning eller striber? Så klarer vi ligeledes dette, og vi hjælper dig naturligvis med at vælge den farve og de nuancer, der passer bedst til netop dig.

Du kan således trygt læne dig tilbage, slappe af og ikke mindst nyde dit herreklip i København – hos Platin er du i kyndige hænder!

​Fremad rettet er det kun tlf:
31 90 20 70 der kan benyttes.

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​

Afbud og udeblivelse

Vi har fuld forståelse for, at dine planer kan ændre sig, men det er vigtigt, du melder afbud, så andre kan komme til. Afbud skal ske senest 24 timer før aftale.
Du kan melde afbud via vores online booking hele døgnet eller ved at ringe på tlf. 31 90 20 70 inden for salonens åbningstid. Vær opmærksom på, at vi ikke tager imod afbud på mail, sms eller sociale medier.

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før aftale, opkræves et udeblivelsesgebyr på 50% af behandlingens pris. Årsagen hertil er, at du optager tiden for en anden, som gerne ville have været til, og vi står derfor med en tom stol.

Mvh Platin​

Vi udfører blandt andet:

Dame- og herreklip​

​Vi kan hos Platin tilbyde professionelle dame- og herreklip, udført af vores frisører i hyggelige og afslappende omgivelser.

Makeup

Få lagt en smuk makeup, når du skal til særlige arrangementer. Vi lægger både en flot aften-makeup og en naturlig makeup på din bryllupsdag.

Hårfarve

Hos Platin udfører vi alle former for hårfarvning. Ønsker du nyt glans, reflekser eller helfarvning, kan vi sikre dig et flot og naturligt farvespil.

​Vi bruger produkter fra

Info

​Salon Platin ApS 

Badstuestræde 15 kld.
​1209​ København K


☎ Tlf.: 31 90 20 70

✉ E-mail: platin@platinhair.dk​​

CVR: 36060263

Om Salon Platin

I Platin vil du opleve et stærkt team inden for hår, make-up og styling. Følg med i vores univers her på siden og deltag i vore løbende konkurrencer.

Facebook

Åbningstider

Mandag​

LUKKET​

Tirsdag

10:00 - 18:00

Onsdag

10:00 - 20:00

Torsdag

10:00 - 20:00

Fredag

10:00 - 18:00

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

LUKKET​